Αναζήτηση:
 
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
GUNET.gr
ects-ds
Erasmus-DS-ECTS
Diploma Supplement


 
 
Τμήματα > Ανακοινώσεις > Αναλυτική προβολή
 
Tμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας (Καρδίτσα) > Στοιχεία και ανακοινώσεις Τμήματος

Ημερομηνία:
05/12/2017
Ανακοίνωση:
ΥΛΗ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΧΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
 ΧΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

 

ΥΛΗ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ (Βιβλίο Κυρανάς Ευστράτιος)

 

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 . ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2. ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ. ΜΟΛΥΝΣΗ – ΡΥΠΑΝΣΗ – ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4. ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ. ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Ξήρανση – Συμπύκνωση – Ψύξη και Κατάψυξη – Θερμική επεξεργασία (ζεμάτισμα, παστερίωση, αποστείρωση, ασηπτική επεξεργασία) – Ακτινοβόληση – Κάπνιση - Αλάτιση) : Επίδραση στα συστατικά

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6. Συσκευασία των τροφίμων (από 358 – 370)

 
 
 

Copyright © 2007 TEI Θεσσαλίας
Created by ItBiz